JV Argos heeft een aantal evenementen die jaarlijks terugkomen in een seizoen. Hieronder vindt u meer informatie over deze evenementen.

Palmpop

Palmpop is sinds 1979 een jaarlijks terugkerend evenement waar een gevarieerd aanbod aan lokale en landelijke doorbrekende bands spelen. Grote namen zoals Go Back to the Zoo, Hausmagger, De Kraaien en De Likt hebben het toneel van Palmpop al een keer betreden.

Palmpop is ooit opgezet door een groep jongeren uit De Weere. Hieruit voort is jongerenvereniging Argos ontstaan. Palmpop wordt in samenwerking met JV Argos door vrijwilligers georganiseerd.

De Weere On Tour

De Weere On Tour is een herkenbare rood-wit-blauwkleurige sticker die overal in de wereld geplakt wordt. De sticker is ontstaan tijdens een zomervakantie met een vriendengroep. Voor herkenbaarheid in binnen- en buitenland werd deze sticker bedacht, ontworpen en geproduceerd om meer bekendheid voor het dorp De Weere te krijgen.
Naast het stickers plakken is het organiseren van evenementen in JV Argos en tijdens kermis De Weere een nevenactiviteit geworden. Vanwege naamsbekendheid van de sticker zijn de evenementen een groot succes.

Bubbels

Bubbels is een bekend evenement voor de basisschool groepen 7 en 8 en de brugklas. Bubbels wordt elke twee maanden georganiseerd. Tijdens deze avond kunnen kinderen met hun vrienden en vriendinnen dansen op de muziek. Een vaste prik op deze avond is het limbodansen. Kinderen leren op deze avond samen te zijn met andere leeftijdgenoten en om te gaan met geld. Entree van Bubbels is € 2,-.